Ingrediente:
1. Se amestecă făina și zahărul și apoi se
adaugă untul tăiat cubulețe.
2. Se amestecă cu degetele și, după ce
tot aluatul a devenit nisipos, se pune oul
bătut. Se amestecă, se învelește în folie
alimentară și se dă la rece pentru
30 de minute.
3. Din aluat se întinde o foaie nu mai
groasă de ½ cm pe masa presărată cu
făină și se decupează cu o formă specială.
Jumătate din cercurile decupate se lasă așa
si jumătate se mai decupează o dată.
4. Se așază viitoarele fursecuri în tava
tapetată cu hârtie de copt și se coc aproximativ
10 minute. După răcire se unesc cu
marmeladă între ele.
Sursa Foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri