Ingrediente:
1. Se amestecă făina și zahărul și apoi se
adaugă untul tăiat cubulețe.
2. Se amestecă cu degetele și, după ce
tot aluatul a devenit nisipos, se pune oul
bătut. Se amestecă, se învelește în folie
alimentară și se dă la rece pentru
30 de minute.
3. Din aluat se întinde o foaie nu mai
groasă de ½ cm pe masa presărată cu
făină și se decupează cu o formă specială.
Jumătate din cercurile decupate se lasă așa
si jumătate se mai decupează o dată.
4. Se așază viitoarele fursecuri în tava
tapetată cu hârtie de copt și se coc aproximativ
10 minute. După răcire se unesc cu
marmeladă între ele.
Sursa Foto:Shutterstock
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e1548d5f3a71926cca250c153de09339.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_68fe816f860e8e8b1f5fc6e4fa0d4e67.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_696e202f8378a05f74686ded5c5dba5e.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)