Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 100 g zahăr pudră
  • 150 g unt
  • un ou
  • marmeladă de portocale
  • o mână făină
  • 1. Se amestecă făina și zahărul și apoi se
    adaugă untul tăiat cubulețe.
    2. Se amestecă cu degetele și, după ce
    tot aluatul a devenit nisipos, se pune oul
    bătut. Se amestecă, se învelește în folie
    alimentară și se dă la rece pentru
    30 de minute.
    3. Din aluat se întinde o foaie nu mai
    groasă de ½ cm pe masa presărată cu
    făină și se decupează cu o formă specială.
    Jumătate din cercurile decupate se lasă așa
    si jumătate se mai decupează o dată.
    4. Se așază viitoarele fursecuri în tava
    tapetată cu hârtie de copt și se coc aproximativ
    10 minute. După răcire se unesc cu
    marmeladă între ele.

    Sursa Foto:Shutterstock