Ingrediente pentru fursecuri cu bezea:

● 3 albușuri

● 250 g zahăr pudră
● 300 g făină de migdale
● 2 linguri scorțișoară
● 2 linguri suc de portocale

1. Se bat albușurile spumă și, când aceasta este bine formată, se adaugă zahărul.
2. Se continuă amestecarea până ce spuma devine strălucitoare. Se opresc 8 linguri într-un bol iar restul se amestecă cu scorțișoara, sucul de portocale și făina de migdale.
3. Se amestecă cu mâna și, când aluatul este bine format, se învelește în folie și se lasă la frigider pentru două ore.
4. Se întinde aluatul pe masa ușor presărată cu făină, se decupează cu forma dorită și se așază în tava de copt tapetată cu hârtie. Restul spumei se pune cu un poș sau cu o linguriță deasupra fiecărui fursec. Se coc timp de 12 minute. Dacă tot v-am stârnit pofta de dulciuri cu bezea încercați și această tartă cu bezea!