Ingrediente pentru fursecuri cu alune- de post:
● 150 g margarină
● 250 g făină
● 6 linguri zahăr pudră
● 2 linguri amidon
● o linguriță esență de vanilie
● 100 g alune neprăjite
1. Toate ingredientele, în afară de alune, se pun într-un bol și se mixează la viteză mică.
2. Se lasă 10 minute pentru a obține o cremă spumoasă.
3. Amestecul se pune apoi într-un poș sau o pungă tăiată la un colț și se eliberează cercuri în tava de copt tapetată cu hârtie.
4. Se presară alune ușor sfărâmate și se coc fursecurile 15 minute.
Dacă vrei și o ciorbă de post ceva mai deosebită poți încerca ciorba asta cu linte!
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cum arată femeia care și-a lăsat barba să crească! Toți se uită lung la ea! FOTO
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri