Ingrediente
1. Se amestecă usturoiul pisat, cimbrul și o lingură de ulei și se unge carnea de vițel cu pasta rezultată. Se asezonează cu sare și piper.
2. Se așază carnea de vițel într-o tavă de cuptor și se ține 50 de minute pentru o carne mai în sânge, 60 de minute pentru coacere medie și 70 de minute pentru o friptură de vițel bine făcută.
3. Se ung și legumele tăiate cu ulei și se așază în tavă la jumatatea coacerii.
4. Se scoate tava cu friptură din cuptor, se învelește cu folie de aluminiu și se lasă 15 minute înainte de a se servi.
Sursa foto: Shutetrstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri