Ingrediente:

  • o pulpă de porc din spate
  • 450 g zahăr brun
  • 120 ml muștar
  • 2 ardei kapia
  • 2-3 frunze busuioc proaspăt
  • 2 cepe
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Carnea de porc se curăță de pielițe și de grasimea în exces.
    2. Muștarul se amestecă bine cu zahărul, sarea și piperul pentru a obține o pastă.
    3. Se unge carnea cu pasta de muștar, apoi se așază într-o tavă unsă cu ulei și în care au fost puse în prealabil ceapa tocată, ardeii tăiați mărunt și frunzele de busuioc. Deasupra cărnii se presară rozmarin.
    4. Se acoperă cu folie de aluminiu, care se prinde bine pe margini, și se lasă la cuptor timp de două ore. Se lasă apoi o oră să se odihnească înainte de a se tăia.

    Sursa foto:Shutterstock