► Ingrediente
► 700 g muşchi de vită
►2 linguri unt
►2 linguri muştar
►2 cuburi concentrat vită
►2 căţei usturoi
►o ceapă
►un ardei gras roşu
►un ardei gras galben
►o linguriţă cimbru uscat
►sare
►piper
► Preparare:
1. Se amestecă untul, muştarul, un cub concentrat şi usturoiul pisat. Carnea se curăţă de pieliţe, se pune într-un vas şi se unge cu amestecul de unt.
2. Se presară cimbru, ceapa tăiată mărunt, sare şi piper. Se acoperă vasul cu o folie şi se dă la rece pentru 3 ore.
3. Se pune carnea la cuptor 15 minute la foc mare şi apoi se adaugă ardeii tăiaţi cuburi. Se presară cubul de concentrat rămas şi se adaugă 400 ml apă. Se lasă la cuptor o oră.
4. După coacere, friptura se serveşte tăiată felii.