► Ingrediente
► 800 g muşchi file
►2 linguri cimbru uscat
►un pachet unt
►sare
►piper
► Preparare:
1. Bucata de carne se leagă doar pentru a obţine o felie mai adunată la final, dar nu este obligatoriu. Se unge pe toată suprafaţa cu untul moale şi ceea ce rămâne se pune în tavă, odată cu carnea.
2. Se presară cu sare, piper şi cimbru şi se dă la cuptor întâi o oră la foc viu şi apoi o oră la foc mediu. Se unge din când în când cu grăsimea din tavă.
3. Se verifică şi, dacă din carne nu mai iese suc, este gata. Se scoate din cuptor şi se lasă 10 minute să se odihnească înainte de a o tăia.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri