Ingrediente
►500 g pulpe de pui
►4 cepe
►2 ardei
►4-5 roșii cherry
►sare ►piper alb și negru măcinat
►cimbru verde sau uscat
►50 g unt
►o lingură ulei de măsline
►o legătură mărar
►o salată verde
►2-3 roșii pentru ornat
►bețe pentru frigărui
1. Se curăță pulpele de pui de pielițe şi se taie cubulețe.
2. Ardeii se taie în jumătăţi, se scot seminţele și se taie felii potrivite. Roșiile se taie rondele și se pun într-un bol de plastic împreună cu două dintre cepe, ardeii și cubulețele de carne. Se condimentează cu sare și ulei și se stropesc cu untul topit.
3. Se lasă să stea 30-40 de minute la macerat și apoi se înfig pe beţele de frigărui. Se încinge grătarul la o temperatură medie, se unge cu ceapă și se pun frigăruile să se rumenească. Se răsucesc la intervale scurte ca să se pătrundă bine peste tot.
4. Între timp, se curăţă celelalte două cepe, se taie fideluţă, se amestecă cu uleiul de măsline şi cu sare şi se presară cu mărar tocat mărunt. Frigăruile de pui se servesc cu salată de ceapă şi se ornează cu feliuțe de roșii și frunze de salată verde.