► Ingrediente
► 8 cârnați proaspeți
► 8 ficaţi de pasăre
► 8 ciuperci
► sare
► piper
► 2-3 ardei
► 3 dovlecei
► 2 cepe
► 3 roșii
► 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui
► bețe pentru frigărui
► mămăliguță
► grăsime pentru uns grătarul
► rozmarin

► Preparare:
1. Se spală legumele şi se taie felii mai mari. Se spală ciupercile și se condimentează cu sare și piper. Toate se pun la copt, pe grătar.
2. Se iau bețele de frigărui, se ung bine cu grăsime și se înfig ficaţii, înconjuraţi de cârnaţi. Se înțeapă discret cu o scobitoare pentru a evita să se umfle și să se spargă.
3. Se pun pe grătar și se rumenesc uniform pe ambele părţi. Legumele coapte şi frigăruile se servesc cu mămăliguță caldă şi se ornează cu rozmarin.