Ingrediente pentru foitaj cu brânză camembert:

● o roată brânză camembert
● 2 cepe

● 2 cartofi fierți
● 200 g bacon
● un aluat foitaj
● un ou ● mix frunze de salată

1. Aluatul de foitaj se așază pe masă și se pune brânza în centrul lui. Se taie apoi fâșii late exact până la brânză. Se înlătură brânza care se taie apoi în trei pe lung.
2. Baconul cubulețe și ceapa t ocată mărunt se călesc împreună fără a adăuga grăsime.
3. O parte a brânzei se așază în centrul aluatului pe locul nedecupat, se așază deasupra ei un strat de ceapă cu bacon
și apoi un strat de rondele de cartofi. Se acoperă cu o parte a fâșiilor late de aluat.
Se procedează așa de încă două ori până la epuizarea ingredientelor și a aluatului.
4. Se transferă într-o formă de copt, se unge cu ou și se lasă la cuptor 30-40 de minute, în funcție de cuptor. Se servește alături de un mix de frunze de salată.

Nu vrei să încerci și o salată rusească?