► Ingrediente
► 4 bucăţi filé de somon
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat şi boabe
►o lămâie
►2-3 linguri ulei de măsline
►3-4 frunze mărar
►un kg cartofi mici
►o căpăţână usturoi
►ulei de măsline
► Preparare:
1. Se spală cartofii şi se fierb într-o oală cu sare, ulei de măsline şi căpăţâna întreagă de usturoi necurăţat, dar spălat.
2. Se aşază bucăţile de somon într-o tigaie cu puţin ulei şi se rumenesc pe ambele părţi. După ce s-au făcut, se presară sare şi piper. Se lasă deoparte.
3. Se verifică dacă au fiert cartofii, se scot şi se scurg. Se curăţă usturoiul, se taie cartofii şi apoi se stropesc cu ulei de măsline. Se perpelesc la foc potrivit până capătă o pojghiţă aurie şi se servesc cu somonul. Se ornează cu lămâie şi mărar.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri