► Ingrediente
► 8 bucăți filé de șalău
►sare ►150 g nuci
►o linguriță ulei de măsline
►2-3 linguri pesmet
►o linguriță zahăr
►o linguriță oțet balsamic
►2 dovlecei
►100 g cașcaval
►2 cepe roșii
►un praf boia iute
►piper

► Preparare:
1. Se spală dovleceii, se taie rondele, se condimentează cu sare, boia și piper și se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se coc la 160°C. Se taie nucile mărunt.
2. Se amestecă oțetul balsamic cu pesmetul până se obține un sos cu care se ung bucățile de pește. Pe deasupra se presară nucile. Se bagă în cuptor și se rumeneşte.
3. Se taie ceapa și se caramelizează într-o tigaie. Se adaugă zahăr și boia și se dă deoparte să se răcească. Şalăul în crustă se serveşte cu dovlecei şi ceapă.