Ingrediente pentru fasole mexicană:

● o conservă mare fasole boabe gata fiartă
● 100 g boabe de porumb
● 500 g carne de vită tocată
● 2 cepe

● 2 căței usturoi
● o linguriță praf de chili
● 2 lingurițe chimen măcinat
● 50 g unt

● 65 g bulion
● 3-4 roșii mici
● 300 ml supă de vită
● sare

● piper

● 4 ardei iuți roșii

1. Se topește untul și se călesc ceapa și usturoiul tăiate mărunt.
2. Se adaugă carnea de vită, se desface cu lingura și se lasă pe foc 10 minute.
3. Se amestecă praful de chili cu bulionul și chimenul măcinat și se pun peste carne.
4. Se adaugă roșiile tăiate în două, fasolea boabe, porumbul, supa, se potrivește de sare și piper și se lasă 25 de
minute la cuptor. Se servește cu ardei iute roșu.

Sursa foto:Shutterstock