Ingrediente:
Pentru sos:
Carnea, orezul, ceapa tocată și pătrunjelul
se amestecă, se potrivește de sare și
piper și se lasă deoparte.
2. Dovleceii se scobesc de miez și apoi se
umplu cu amestecul de carne.
3. Se pun într-o formă de cuptor, se toarnă
uleiul, bulionul desfăcut în apă și se dau la
cuptor 25-30 de minute.
4. Se aduc la masă cu verdeață, după gust,
și smântână.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri