► Ingrediente
► 2 vinete
► 3 dovlecei
► 5 ouă
► 50 g parmezan
► 100 g pesmet
► 100 g cașcaval
► sare
► piper
► 2 lingurițe muștar
► ulei pentru prăjit
► salată verde
► busuioc
► sos de roșii dulce-acrișor

► Preparare:
1. Se curăță vinetele, se spală,se taie rondele și se pun să se scurgă de sucul toxic.
2. Dovleceii se curăță, se spală, se taie felii și se condimentează cu sare și piper. Se bat ouăle spumă. Se adaugă parmezanul ras, muștarul, sarea și piperul.
3. Cașcavalul se feliază. După ce s-au scurs vinetele, se intercalează cu cașcavalul și se trec prin pesmet-ou-pesmet.
4. La fel se procedează și cu dovleceii. Se prăjesc şi se ser vesc cu salată verde şi sos de roşii. Se ornează cu busuioc.