Ingrediente:
- 200 g șuncă
- 2 dovlecei
- 2 ouă
- 100 g măsline feliate
- 100 ml smântână
- o jumătate legătură pătrunjel
- 100 ml lapte
- sare
- piper
1. Dovlecelul se taie cuburi foarte mici și, eventual, se curăță de semințe.
2. Șunca se taie cuburi mici care se amestecă ușor cu măslinele, dovlecelul și pătrunjelul tocat.
3. Ouăle se bat cu sare, piper și lapte cu smântână.
4. Se amestecă toate ingredientele, se pun într-o formă de cuptor și se lasă 30 de minute.
Sursa foto: Northfoto/Colorise
Iată și cum faci cei mai buni dovlecei la cuptor cu cartofi și roșii
PARTENERIATE
Redactia.ro
Descoperire uluitoare după 5000 de ani! A fost găsită Arca lui Noe. Motivul pentru care a fost ținută ascunsă atâta timp
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)