Ingrediente:
Pentru blat:
►6 ouă
►6 linguri făină
►6 linguri zahăr pudră
►un plic zahăr vanilat
Pentru cremă:
►300 ml frişcă
►350 g brânză dulce
►150 g zahăr pudră
►500 g caise
►un plic jeleu pentru tort 
►o esenţă portocale

1. Se bat albuşurile spumă cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă gălbenuşurile, unul câte unul, şi apoi cele şase linguri de făină în ploaie.
2. Compoziţia se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace maximum 30 de minute, la 200°C.
3. Se bate frişca bine împreună cu zahărul, esenţa de portocale şi se încorporează cu brânza dulce.
4. După ce se răceşte blatul, se pun crema de brânză şi caisele tăiate feliuţe. Peste acestea se toarnă jeleul pentru tort.