Ingrediente

  • 170 g piept de pui
  • o conopidă
  • o conservă mică roşii în bulion
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml smântână
  • 2 cuburi brânză topită
  • 2 căţei de usturoi
  • o linguriţă ghimbir ras
  • 2 linguri pastă de curry
  • verdeață, după gust
  • Preparare:

    1. Ceapa tăiată mărunt se
    amestecă ușor cu pasta de
    curry şi cu ghimbirul şi se pune
    tot amestecul în ulei încins.
    Se lasă 2 minute şi apoi se
    adaugă carnea porţionată cât
    o îmbucătură.
    2. Se desface conopida bucheţele
    şi se adaugă peste amestec,
    se pun roşiile tăiate cuburi
    mici şi sucul lor, usturoiul pisat,
    smântâna şi brânza topită.
    3. Se acoperă şi se lasă la fiert
    15 minute. Acest curry de pui se aduce fierbinte
    la masă, cu verdeaţă, după
    gust.

    Sursa foto:Shutterstock