Ingrediente pentru cupcakes cu vanilie:

Pentru aluat:

● 3 ouă

● 150 g făină
● o linguriță praf de copt

● 40 g făină de migdale

● 75 g zahăr

● 100 g unt topit

● coaja unei lămâi

Pentru cremă:

● coaja și sucul unei lămâi

● 250 g mascarpone
● 50 g zahăr cristale

Pentru decor:

● coajă rasă de lămâie
1. Pentru aluat, se amestecă ouăle cu zahărul, și după ce se obține o cremă omogenă, se adaugă făina, praful de
copt, făina de migdale, untul și coaja de lămâie.
2. Se amestecă bine și se repartizează aluatul în formele de copt. Se coc 15 minute.
3. Pentru cremă, se amestecă zahărul cu mascarpone, se adaugă sucul și coaja de lămâie. Se pune crema cu poșul și se servesc cu coajă rasă de lămâie presărată deasupra.

Să încercați și această budincă de lămâie!