Ingrediente:
Pentru aluat:
Pentru cremă:
1. Pentru brioşe, se amestecă făina
cu praful de copt, scorţişoara
şi sarea şi apoi se cern.
2. Untul se mixează cu zahărul,
se adaugă ouăle, se omogenizează
compoziția după
fiecare, se adaugă amestecul
de făină, alternativ cu smântâna.
Se amestecă şi se toarnă
compoziția obținută în formele
de brioşe. Se coc 25 de minute.
3. Între timp, se pregăteşte crema,
pentru care se bat albuşurile
cu zahărul la bain-marie până ce
zahărul se topeşte. Se trage apoi
vasul de pe foc, se lasă la răcit şi
se adaugă untul, amestecând şi
adăugând şi câteva picături de
colorant roşu.
4. Se pune crema într-un poş,
se eliberează cantităţi de cremă
peste brioşe şi se servesc cu
fructe proaspete.
Sursa foto: Northfoto/Colorise