Ingrediente:
►un kg făină
►6 ouă
►50 g drojdie uscată
►10 linguri zahăr
►1/2 l lapte 
►8 linguri ulei de floarea-soarelui
►o linguriță sare
►2 plicuri zahăr vanilat
►coaja de la o lămâie și de la o portocală
Pentru umplutură:
►500 g nucă măcinată
►1-2 lingurițe cacao
►100 ml lapte
►350 g zahăr
►esență de vanilie
►esență de rom
►1-2 plicuri zahăr vanilat
►un gălbenuș pentru uns
Mod de preparare:
1. Se cerne făina și se lasă la temperatura camerei 3-4 ore împreună cu celelalte ingrediente. Se separă ouăle iar uleiul se încălzește
5-10 minute. Laptele călduţ și se amestecă cu 2 linguri de zahăr, cu drojdia și se lasă la dospit acoperit cu un șervet.
2.  În bolul cu făină, se adaugă restul de zahăr, gălbenușurile frecate cu sarea, zahărul vanilat, coaja de lămâie și de portocală, drojdia dospită și albușurile bătute spumă.
3. Toate ingredientele se amestecă  până se obține o cocă nici prea vârtoasă, nici prea moale. Se adaugă lapte dacă e prea tare și apoi se frământă 30 de minute adăugându-se uleiul, câte puțin. După ce s-a încorporat tot uleiul, se acoperă și se lasă la crescut o oră sau chiar mai mult.
4. Între timp, se pregătește crema de nucă. Se amestecă nuca măcinată și coaptă cu zahărul și cu laptele fierbinte. Se adaugă o esenţă de vanilie și 2-3 picături de rom, coaja de lămâie și cacaua. Crema se lasă la temperatura camerei. Se ung tăvile cu unt din abundență. Se împarte coca în două părţi și se întind. Se umplu cu crema de nucă și se rulează. Se aranjează în tavă una lângă alta și se mai lasă 20 de minute la crescut. Se ung cu galbenuș și se coc la aceeași temperatură.