Ingrediente:
1. Ciupercile se trec sub un jet de apă rece, se scurg foarte bine și apoi se pun cu ceapa tocată la călit într-o lingură de ulei.
2. Se presară sare și piper, se amestecă și se lasă pe foc 10 minute pentru a fi bine scăzute. Se trag de pe foc și se pune pătrunjelul fin tocat.
3. Într-o lingură de ulei se rumenesc ușor cotletele pe ambele părți, cât să-i schimbe culoarea.
4. Se transferă cotletele într-o tavă de cuptor unsă cu a treia lingură de ulei, se presară cu cimbru, se repartizează ciupercile și apoi piureul. Se presară și cașcaval și se lasă la cuptor pentru 10 minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri