Ingrediente pentru cotlete de miel la cuptor:

● o bucată cotlet de miel

● 2 linguri ulei
● 40 g unt

● 4 căței usturoi

● 200 ml vin alb

● 2 crenguțe cimbru
● 2 linguri muștar

● 2 linguri miere

● sare

● piper

1. Carnea se curăță de pielițele în exces și se unge cu ulei.
2. Într-o tigaie se pune untul, se adaugă cimbrul și se lasă pe aragaz să se topească. Se adaugă cotletele de miel și se lasă să se rumenească puțin, la foc potrivit. Se amestecă muștarul cu mierea.
3. Se iau de pe foc cotletele, se ung cu amestecul de muștar și miere și se pun într-o tavă de cuptor, împreună cu cățeii de usturoi întregi. Se toarnă vinul și se dau la cuptor pentru 30 de minute. Când se scot, se presară cu sare și piper. Se servesc alături de sosul din tava.

Să încerci și rețeta de ștrudel cu mac, este o bunătate!