Ingrediente:
- 4 cotlete cu os
- 8 ciuperci proaspete
- 200 ml smântâna de gatit
- 2 linguri ulei
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare
1. Se pregateste întâi sosul, pentru care ciupercile bine spalate se feliaza si se pun într-o tigaie.
2. Se calesc 10 minute, cât sa-si lase apa, timp în care, într-o alta tigaie cu
ulei, se pun cotletele la prajit pe ambele parti.
3. Se presara cu sare si piper, se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.
4. Dupa ce apa ciupercilor s-a evaporat, se adauga smântâna peste ele, se lasa 5 minute pe foc si se aduce sosul la masa alaturi de cotlete, totul presarat cu verdeata.
Credit foto:Northfoto/Colorise
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)