► Ingrediente
► 4 cotlete de porc
►3 linguri ulei
Pentru marinată:
►2 lămâi
►o ceapă mică
►2 căţei usturoi
►sare
►piper
►o lingură ulei
► Preparare:
1. Într-un vas se prepară marinata prin amestecarea sucului strecurat de lămâie cu uleiul, usturoiul pisat, ceapă tăiată mărunt, sare şi piper.
2. Se pune carnea în această marinată, se amestecă bine şi se lasă 30 de minute, de preferat la frigider.
3. Într-o tigaie, se încinge uleiul şi se prăjesc pe ambele părţi cotletele şterse bine de marinată.
4. Cotletele se servesc cu garnitură de varză chinezească sau de fasole, în funcţie de preferinţe.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri