► Ingrediente
► 800 g cotlet de porc
► sare
► un kg roșii
► 2-3 ardei capia
► 3 cepe roșii
► 2 morcovi
► piper
► un polonic supă de vită
► un polonic vin
► cimbru uscat și măcinat
► o linguriță oregano
► 2-3 linguri ulei de măsline
► pătrunjel proaspăt

► Preparare:
1. Se ung bucățile de cotlet cu ulei și se condimentează cu sare, piper, cimbru și oregano.
2. Separat, se curăță ceapa, ardeii și morcovii și se toacă bine, apoi se călesc în ulei.
3. După ce și-au lăsat sucul propriu, se adaugă bucățile de cotlet și se stropesc cu supa de vită și vinul. Se lasă să fiarbă la foc potrivit. Se opăresc roşiile şi apoi se decojesc. Se pasează și se toarnă peste carne.
4. Se mai adaugă sare și condimente și după ce a scăzut puțin, se bagă la cuptor. Se servește ornată cu pătrunjel.