► Ingrediente
► 4 bucăţi cotlet de porc
►sare
►piper negru măcinat
►100 g unt
►3-4 linguri ulei de măsline
►400 g sparanghel
►un praf nucşoară
►zeama de la o portocală
►300 g ciuperci
►cimbru uscat şi măcinat
►5 căţei usturoi

► Preparare:
1. Se ung bucăţile de carne cu ulei de măsline şi se condimentează cu sare, cimbru şi piper.
2. Se călesc ciupercile în unt. Se potrivesc cu sare şi piper, iar la final se adaugă usturoiul pisat şi se dau deoparte.
3. Separat, se pun bucăţile de carne pe grătar şi se rumenesc.  Se fierbe sparanghelul şi se scoate în sită să se scurgă. Se sotează în restul de unt. Se potriveşte cu sare, piper, zeamă de portocală şi nucşoară. Cotletul se serveşte cu ciupercile şi cu sparanghelul sotat.