► Ingrediente 
► 8-10 costițe împănate de miel
► 1-2 legături ceapă verde
► busuioc verde
► 100 ml vin demidulce
► sare grunjoasă
► un kg spanac
► piper negru măcinat
► busuioc
► ulei de floarea-soarelui
Pentru garnitură:
► 6 cartofi
► 300 g ciuperci
► roșii cherry

► Preparare:
1. Se spală costițele, se condimentează cu sare, piper, ulei și vin, se acoperă cu o folie și se lasă la frigider, la macerat.
2. Se curăță spanacul, se spală și se opărește. Se scoate în sită, apoi se călește cu ceapa în puțin ulei, până scade.
3. Se scot costițele, se aranjează în tavă și se dau la cuptor, până se rumenesc.
4. Se curăță cartofii, se spală, se taie şi se prăjesc. Se curăță ciupercile, se spală și se călesc în puțin ulei. Costițele se servesc cu spanac, cartofi, ciuperci, roșii şi busuioc.