► Ingrediente
► 500 g făină
► un praf sare
► un plic zahăr vanilat
► 2 ouă
► 250 ml lapte
► 8 linguri zahăr
► 125 g unt
► 25 g drojdie
► coaja de la o lămâie
Pentru umplutură:
► 2 ouă
► 150 g zahăr tos
► 100 g făină
► 400 ml lapte
► esenţă de vanilie
► un ou pentru uns

► Preparare:
1. Se înmoaie drojdia în puțin lapte călduț și se amestecă cu o linguriță de zahăr.
2. După dospire, maiaua se amestecă cu făina, ouăle, coaja de lămâie, zahărul tos, cel vanilat, sarea, laptele și untul.
Coca se lasă să crească o oră.
3. Se amestecă gălbenușurile cu zahărul, vanilia, făina și laptele fierbinte. Se pun pe foc și se fierb până se îngroaşă.
4. Se întinde aluatul într-o foaie rotundă și subțire. Se taie triunghiuri, se umplu și se rulează. Se ung cu ou şi se coc.