Ingrediente:
Pentru aluat:
- 90 g margarină
- 90 g iaurt din soia
- o lingură zahăr
- 150 g făină
Pentru umplutură:
- gem, după gust
Pentru servit:
- zahăr pudră
1. Într-un vas se amestecă margarina la temperatura camerei, iaurtul bine scurs de apă și zahărul.
2. Se adaugă făina, se amestecă și se framântă pe masa de lucru presărată puțin cu făină.
3. Aluatul se împarte în bile mai mici care se întind în foi. Se taie apoi în triunghiuri.
4. Pentru a forma cornulețe, se unge cu gem fiecare triunghi, se rulează și se așază în tava tapetată cu hârtie. Se coc 15 minute.
5. Se servesc cu zahăr pudră pe deasupra.
- Cu gandul la deserturi, avem si niste rețete de cornulete de post!
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_8fe77980b4447a14b8f7f9af437941f1.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_102866672ded3956ae42189934e978be.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_04424003f6f5781138c481805cdc05f5.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)