Ingrediente:
►o conopidă medie
►300 g pesmet
►100 g unt
►4 ouă
►sare
►piper măcinat
►100 g alune de pădure măcinate
►6 căţei usturoi
►ulei pentru prăjit
►o legătură pătrunjel
1. Se spală conopida, se desface în bucheţele mici şi se fierbe în apă cu sare.
2. Separat, se topeşte untul şi se adaugă pesmetul alb. Se rumeneşte puţin, apoi se presară sare, piper şi alunele măcinate.
3. Se spală pătrunjelul şi se toacă mărunt. Se pune în compoziţia de pesmet care s-a răcit în prealabil. Se scoate conopida şi se lasă în sită să se scurgă. Se curăţă usturoiul, se pisează şi se adaugă peste pesmet. Se bat ouăle spumă şi se trec bucăţile de conopidă prin pesmet-ou şi pesmet. Se prăjesc în uleiul încins şi se servesc cu pătrunjel.
PARTENERIATE
Redactia.ro
Trăiește din ce găsește prin tomberoane! Mama lui vitregă este faimoasă, dar nu-i dă niciun ban. Îl lasă să trăiască de pe o zi pe altă, în condiții inumane 😭😭😭
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)