Ingrediente
Pentru sosul alb:
Pentru copt:
1. Conopida se desface buchețele mici care se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă 10 minute.
2. Într-o tigaie se topește untul, se adaugă făina, se amestecă și se lasă 20 de secunde pe foc.
3. Se trage de pe foc, se toarnă laptele, se amestecă rapid și se mai dă un clocot. Se potrivește de sare și piper.
4. Conopida se scurge, se așază într-un vas de cuptor, se pun sosul și jumătate din cantitatea de cașcaval și se lasă la cuptor 20 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata se presară restul cașcavalului.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_f060f56b28c28891faa539ced393819f.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a făcut de râs! I-a alunecat rochia și a pățit rușinea pe covorul roșu! Vedeta a ajuns subiectul de bârfă al tuturor
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri