Ingrediente
1. Se rad ghimbirul și coaja de lămâie.
2. Pe hârtia de copt se așază peștele și se picură uleiul.
3. Se unge peștele cu ulei și se presară coajă rasă de lămâie și ghimbirul.
4. Se pun și cățeii de usturoi în cămașă, lămâia tăiată felii, se presară sare și piper, se pune jumătate din cantitatea de rozmarin și se strânge hârtia. Se dă la cuptor pentru 15 minute. Se aduce la masă cu restul de rozmarin.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri