Ingrediente
1. Bucățile de cod se pun la cuptor, stropite cu o linguriță de ulei, sare și piper.
2. Ceapa tăiată mărunt se călește în restul de ulei și când s-a înmuiat se adaugă orezul.
3. Se lasă un minut să se umfle, se adaugă lintea trecută sub un jet de apă și se pune apă de trei ori cantitatea de orez. Se presară cu sare și se lasă la fiert până scade complet apa.
4. Se taie salata și se amestecă cu orezul și lintea și se aduce la masa cu bucăți de cod deasupra.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Nicole Cherry se mărită! Ce rochie a ales? E o mireasă atipică! Mai rar vezi așa ceva FOTO
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri