Am fost sceptică când am văzut prima dată această combinație de cod cu brânză, dar gustul, ohhh, a fost divin!
Ingrediente:
Pentru garnitură:
1. Se amestecă foarte bine smântâna, brânza de vaci și telemeaua.
2. Se adaugă apoi jumătate din cantitatea de muștar, se amestecă și se gustă. Dacă e suficient de picant, nu se mai adaugă restul muștarului.
3. Se așază cele patru fileuri bine scurse într-o tavă de cuptor. Se acoperă cu amestecul de brânză și muștar și se dau 20 de minute la cuptor.
4. Între timp, se fierbe mazărea în apă cu sare, se scoate, se mixează și se amestecă apoi cu smântâna. Se potrivește gustul de sare și piper. Se servește ca garnitură pentru pește.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri