Ingrediente:
Pentru aluat:
:Pentru umplutură:
Pentru pane:
1. Se pune făina într-un vas și se face un gol la mijloc unde se adaugă ouăle, uleiul și untul topit. Se amestecă bine cu un tel, turnând laptele, iar când compoziția este omogenă, fără cocoloașe, se coc clătitele doar pe o parte, într-o tigaie fără grăsime.
2. Se taie șunca și se așază pe fiecare clătită, apoi se presară pe deasupra cașcaval ras. Se împachetează clătitele.
3. Se trece fiecare clătita prin ouă bătute și pesmet și se prăjesc în ulei. Se scot pe șervete de hârtie.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri