Ingrediente

  • 12-14 clătite
  • un piept de pui
  • 10 ciuperci proaspete
  • o legătură ceapă verde
  • o legătură mărar
  • o cutie mică smântână de gătit
  • 50 g caşcaval
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

1. Carnea se toacă mărunt şi apoi se toacă şi ciupercile și ceapa. Se pune amestecul în tigaie, întâi fără ulei, pentru ca apa ciupercilor să se evapore.
2. Se toarnă ulei, se amestecă să se călească, se potriveşte de sare şi piper. Se trage de pe foc şi se pune jumătate din cantitatea de mărar.
3. Se repartizează amestecul pe clătite, se rulează şi se pun într-o tavă. Se stropesc cu smântână, se dau 10 minute la cuptor, se scot, se presară caşcavalul şi se mai lasă 5 minute. Se servesc cu mărar deasupra.

Sursa foto: Shutterstock