Ingrediente
1. Ficatul se taie cuburi cât mai mici care se prăjesc în 3 linguri de ulei.
2. Se amestecă periodic și se presară sare și piper.
3. Se adaugă ciupercile și se călesc împreună, apoi se lasă până ce scade apa ciupercilor, aproximativ 10 minute.
4. Se adaugă smântâna, se mai fierbe 10 minute și se aduce la masă cu pătrunjel.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri