Ingrediente
1. Carnea se pune la fiert în apă
cu sare și se înlătură spuma ori
de câte ori apare.
2. Între timp, legumele se
curăță, se taie mărunt și se
adaugă în oală când carnea
este aproape fiartă.
3. Se lasă legumele la fiert și,
când si acestea s-au făcut, se
adaugă roșiile și bulionul.
4. Se mai lasă să dea un clocot,
se gustă și, dacă nu este
suficient de acră, se adaugă suc
de ăamâie strecurat și sare. Se
amestecă și se aduce la masă
cu verdeață.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri