Ingrediente
1. Carnea se scoate de pe ciocănele și se curăță ligamentele tari. Se pune la fiert în apă cu un praf de sare și se spumează.
2. Se adaugă apoi cele două tipuri de ceapă, morcovul ras, țelină tăiată cuburi și se lasă și acestea la fiert.
3. Se pun castraveții tăiați rondele, roșiile fără coajă și se mai lasă 10 minute la fiert. Se potrivește gustul de sare, dacă mai este cazul, se trage oala de pe foc și se pune mărarul. Se lasă 5 minute oala acoperită și
se servește cu smântână, după gust.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri