► Ingrediente
► o tăviţă tacâmuri de pui
►2 morcovi
►o ceapă
►un păstârnac
►un ardei gras
►150 g paste făinoase,
după gust
►un litru borş de tărâţe
►sare
►câteva fire pătrunjel
► Preparare:
1. Tacâmurile de pui se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează ori de câte ori este nevoie şi, după ce spuma a dispărut, se adaugă legumele curăţate, spălate şi tăiate mărunt, în funcţie de preferinţe.
2. După ce legumele s-au fiert, se acreşte ciorba cu borşul fiert separat şi, odată cu el, se pun şi pastele fierte în prealabil, separat.
3. Se mai lasă să dea un clocot şi apoi se ia ciorba de pe aragaz. La final, se adaugă pătrunjelul proaspăt, tăiat mărunt şi se poate servi.
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)