► Ingrediente
► 2 piepţi de pui
►2 cepe
►2 ardei
►2 morcovi
►4 roşii
►2 dovlecei
►un fir praz
►o legătură pătrunjel
►2 linguri ulei de măsline

► Preparare:
1. Se fierb piepţii de pui. Se curăţă spuma. După ce s-a limpezit apa, se adaugă o linguriţă de ulei de măsline.
3. Se curăţă legumele, se spală şi se pun întregi în supă. Se acoperă cu un capac şi se fierb.
4. Separat, se opăresc roşiile, se decojesc şi se pasează. Se scot legumele şi carnea în sită. Dovleceii, morcovii şi ardeii se pasează şi se adaugă în zeama în care au fiert, împreună cu sucul de roşii. Bucăţile de pui se taie cubuleţe şi se adaugă în supă. Se ornează cu morcov, ardei verde proaspăt şi pătrunjel.