► Ingrediente
► 6 cartofi
► 2 cepe roşii
► 2 ardei
► un kg roşii
► un morcov
► 2 linguriţe ulei de măsline
► piper
► sare
► o legătură pătrunjel
► 2 cârnaţi afumaţi
► 50 g susan prăjit
► Preparare:
1. Se curăţă şi se spală legumele. Se taie cartofii cubuleţe.
2. Separat, se spală roşiile, se opăresc şi se pasează cu blenderul. Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte 2-3 minute în uleiul de măsline. Morcovul se rade şi se căleşte împreună cu ceapa. Se adaugă ardeii feliaţi subţire şi cartofii.
3. Se pune apă, se fierb bine legumele, se adaugă sucul de roşii, sare şi piper şi, la final, cârnaţii rumeniţi în prealabil.
Se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt şi susan prăjit.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri