Ingrediente

  • 600 g carne tocată de vită
  • 2 cepe
  • 3 căței usturoi
  • o conservă mare fasole boabe
  • 4-5 roșii
  • o conservă mică porumb
  • un ardei gras
  • 3 linguri ulei
  • sos picant
  • un cub concentrat vită
  • o legatură pătrunjel
  • 1. Carnea se pune la călit în ulei, desfăcând-o cu lingura pentru a-și schimba culoarea.
    2. Se lasă 10 minute, se adaugă usturoiul, ceapa tocată și se lasă la foc mare pentru 5 minute.
    3. Se adaugă roșiile tăiate mărunt, ardeiul gras tăiat bucăți, concentratul, sosul picant, 350 ml apă, se acoperă și se lasă la foc mic pentru 2 ore.
    4. Se adaugă fasolea și porumbul trecute pe sub jet de apă rece și se mai lasă 10 minute împreuna. Chilli con carne se servește cu pătrunjel tocat.

    Sursa foto: Shutterstock