► Ingrediente
► 500 g carne de curcan tocată
► o legătură ceapă
► sare
► piper
► un ou
Pentru sos:
► 75 g unt
► un praf nucșoară
► 400 ml lapte
► o legătură mărar
► 2 linguri făină
Pentru garnitură:
► 200 g morcovi
► 200 g fasole verde fideluță
► Preparare:
1. Se amestecă într-un vas carnea tocată cu ceapa verde tocată mărunt, sarea, piperul și oul crud.
2. Separat, se pune apă într-o oală și se lasă să clocotească. Se formează chifteluţele, care se pun în apa clocotită. După ce s-au fiert, se scot.
3. Se topește untul într-o crăticioară, se adaugă făina cernută, sarea, piperul, nucșoara și laptele călduț. După ce a dat în clocot, se pune mărarul. Chifteluţele se servesc cu sosul alb și cu morcovii şi fasolea verde fierte.
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri