Ingrediente
1. Carnea tocată pentru chiftele se amestecă cu miezul de pâine mărunţit.
2. Se adaugă parmezanul, pătrunjelul, ouăle, sarea, piperul şi nucşoara. Se amestecă şi se lasă o oră la rece.
3. Pentru sos, usturoiul şi ceapa mărunţite se călesc în ulei şi, când ceapa a devenit transparentă, se toarnă sucul de roşii. Se lasă focul mic.
4. Se modelează 10 chiftele care se pun la fiert în sosul de roşii care clocoteşte. Se lasă 40 de minute, până ce sosul scade bine. Se servesc cu spaghete fierte şi parmezan ras.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_f060f56b28c28891faa539ced393819f.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
ARDE! Ruby s-a lăsat pozată aşa cum numai iubitul o vede în aşternuturi! Poza indecentă cu artista (FOTO)
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri