Ingrediente pentru chiftele din legume:
● 3 cartofi
● 2 morcovi
● o capățână mică broccoli
● o ceapă
● 2 ouă
● 2 linguri făină
● 1/2 legătură pătrunjel
● ulei pentru prăjit
● sare
● piper
1. Cartofii, morcovii și broccoli rupt în buchețele mici se pun la fiert în apă cu un praf de sare.
2. După 20 de minute, se scurg de apă și se mărunțesc, adăugându-le apoi ceapa tăiată mărunt.
3. Se pun ouăle bătute, făina, pătrunjelul, se potrivește gustul de sare și piper. Se amestecă bine.
4. Cu mâinile umezite se modelează chiftele care se prăjesc în baie de ulei încins sau se pun la cuptor, pe hârtie de copt fără grăsime și se lasă până se rumenesc frumos.
Sursa foto: Shutterstock
Încearcă și aceste chiftele de cartofi
PARTENERIATE
Redactia.ro
Descoperire uluitoare după 5000 de ani! A fost găsită Arca lui Noe. Motivul pentru care a fost ținută ascunsă atâta timp
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)