Ingrediente:
1. Varza se toacă mărunt și se amestecă apoi cu fulgii de ovăz și făina.
2. Se adaugă ceapa mărunt tocată, mărul trecut prin răzătoare, ouăle, mărarul, sare și piper.
3. Se amestecă bine și se lasă 15 minute, apoi cu mâna umezită se formează chiftele.
4. Se prăjesc în ulei bine încins și se scot pe șervete de hârtie.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri