Ingrediente:
1. Varza se toacă mărunt și se amestecă apoi cu fulgii de ovăz și făina.
2. Se adaugă ceapa mărunt tocată, mărul trecut prin răzătoare, ouăle, mărarul, sare și piper.
3. Se amestecă bine și se lasă 15 minute, apoi cu mâna umezită se formează chiftele.
4. Se prăjesc în ulei bine încins și se scot pe șervete de hârtie.
Sursa foto: Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
Faima, bat-o vina! Pamela din Dallas nu mai arăta deloc așa! Actrița (71) s-a transformat total după ce a renunțat la actorie
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)