Ingrediente
1. Bucata de pește se taie cât mai mărunt și se pune într-un castron.
2. Pâinea se pune la înmuiat în apă, apoi se presează și se pune peste pește.
3. Se adaugă ouăle, ceapa tocată mărunt, usturoiul strivit, pătrunjelul tocat, sare, piper.
4. Se amestecă foarte bine și apoi se formează chiftele care se trec prin făină și se pun la prăjit în ulei.
Sursa foto:Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)