Ingrediente
1. Bucata de pește se taie cât mai mărunt și se pune într-un castron.
2. Pâinea se pune la înmuiat în apă, apoi se presează și se pune peste pește.
3. Se adaugă ouăle, ceapa tocată mărunt, usturoiul strivit, pătrunjelul tocat, sare, piper.
4. Se amestecă foarte bine și apoi se formează chiftele care se trec prin făină și se pun la prăjit în ulei.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri