Ingrediente
Pentru chiftele:
Pentru copt:
1. Friptura de vită se taie cuburi şi se toacă apoi. Ceapa se căleşte într-o lingură de ulei încins și se adaugă pătrunjel şi boia.
2. Carnea se amestecă bine cu ceapa, gălbenuşul, sarea și piperul. Din amestecul obținut se formează chiftele, cu mâinile uşor umezite. Acestea se rumenesc uşor într-o lingură de ulei. Într-un vas pentru cuptor, se pun chiftele și roșii printre ele și apoi se presară cu cimbru.
3. Se pun felii de ceapă printre ele, usturoi feliat, se toarnă sucul de roşii şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Nicole Cherry se mărită! Ce rochie a ales? E o mireasă atipică! Mai rar vezi așa ceva FOTO
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri